HJEM     NETTSTEDKART     SKRIV UT

Hjem > News > Vintersesongen 2011
Lena på vei mot mål under VM i Kollen

Vintersesongen 2011

25.03.2011

Hundekjørersesongen har vært preget av mye usikkerhet for klubbens kjørere Kjetil og Lena. De ble begge Norgesmestre ihhv. åpen klasse og 4-spann, men under VM på hjemmebane ble ikke resultatene som håpet.

Lena vant i høst NM på barmark med vogn og 4 hunder. Deretter tråkket hun selv over, og gikk på krykker til avreise mot Italia og barmarks EM. Forventningene var store i vogn 4-spann, men etter ca 2 km brakk gaffelen til forhjulet, og det var bare flaks at kjører og hunder ikke ble stygt skadet. Løpet ble avbrutt der og da. Kjetil deltok ikke på barmark i hele tatt.

Etter Italia ble det kennelhoste på hundene, og en rolig periode. Ved juletider fikk to av Lena sine hunder Lungebetennelse, og ble veldig syke...

Vinter'n startet bra med seier alle tre uttaksløp til VM for Lena. Kjetil kvalifiserte seg også, og begge vant hver sin klasse i NM.

Og så skadet Miss Alaska skulder'n sin, og like før VM startet var også Gullgutten ute med skadet bekken...

Kjetil endte på 6. plass i åpen klasse på Hamar (VM), og Lena endte opp med to 4. plasser i Holmenkollen. Dette var et sjeldent dårlig mesterskap sportslig sett for Kjetil og Lena, men arrangementene var suksess. Holmenkollen var utrolig coolt med fellesstart og TV sending på NRK1 på lørdag. Se link på hovedsiden.

Vårt eget arrangement "Spidsbergseter Grand Prix" arrangeres 9.-10. april 2011